19/11/18

L'artista Josep Cañada, coordinador de les activitats del vintè aniversari de la Fundació El Solà

La Fundació el Solà organitzarà durant l'any 2019 una sèrie d'actes oberts a tothom qui vulgui participar-hi per celebrar el 20è aniversari de la seva fundació.

Oportunament se n'informarà a través dels canals de què disposa la Fundació: pàgines web (http://www.fundacioelsola.org/) i (http://www.alfatara.com/), Facebook (https://www.facebook.com/fundacioelsola/), Twitter (@fundacioelsola) i correu electrònic (elsola@fundacioelsola.org).

Per coordinar totes aquestes activitats la Fundació ha escollit, pels seus valors, Josep Cañada (Barcelona, 1951), que actualment resideix a Corbera d'Ebre (Terra Alta), vinculat des de fa molts anys a la Fundació mitjançant l'organització d'exposicions i cinefòrums i participant en les seves activitats.


Pintor i dissenyador gràfic, ha estudiat dibuix i gravat a l'Escola d'Arts i Oficis Artístics de Barcelona. La seva obra ha estat exposada majoritàriament a Catalunya, Menorca i França, però també a l'Argentina, Holanda i Espanya.

Ha participat en més de cent exposicions, tant individuals com col·lectives. És membre fundador de l'associació cultural Zero Mig Partit pel Mig, amb seu a Corbera d'Ebre, i un dels impulsors de l' "Abecedari de la Llibertat" de Corbera d'Ebre i del projecte "Art al Ras", a la Terra Alta. També és editor de la revista d'arts plàstiques Mansanes i Pataques.

També estem treballant en propostes d'altres persones i col·lectius per incorporar-les al programa del 20è aniversari.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Ditxos de Sant Antoni de Gandesa 2014

Sexta Fira del Tocino de Caseres

25è aniversari del Consell Comarcal de la Terra Alta

Subhasta de la llenya de Sant Blai

Presentació de 'La passió' de Vilalba dels Arcs 2013

Contacta amb ROL

Contacta amb ROL