31/5/18

El Pla d’ocupació Terra Alta 2018 contracta cinc persones aturades per a fer tasques de manteniment als municipis


El Pla d'ocupació Terra Alta 2018, finançat per la Diputació de Tarragona amb la col·laboració del Consell Comarcal de la Terra Alta, ha iniciat l'activitat per a la realització de treballs de manteniment en els municipis de la comarca.

El Pla d'ocupació Terra Alta 2018 realitzarà tasques de manteniment en espais urbans i naturals de titularitat municipal de la comarca de la Terra Alta. Aquest Pla s'emmarca dintre les polítiques actives d'ocupació que impulsa la Diputació de Tarragona i comptarà per la seva execuci amb la col·laboració del Consell Comarcal de la Terra Alta.

Es tracta d'una brigada de treball integrada per cinc treballadors que es trobaven en situació d'atur i que amb aquest programa han estat contractats per un període de 6 mesos, amb possibilitat de pròrroga de 6 mesos més. Els treballs que realitzaran seran bàsicament de pintura, desbrossament, neteja, manteniment de mobiliari urbà i plantació de nova vegetació. A banda dels treballs que portaran a terme, aquestes persones també rebran formació en diversos àmbits relacionats amb el lloc de treball (prevenció de riscos laborals, utilització de la motoserra i la desbrossadora, manipulació i aplicació de productes fitosanitaris, i sessions d'inserció i orientació laboral).

Els dotze municipis de la comarca han sol·licitat les actuacions del personal adscrit al Pla d'ocupació, amb la qual cosa es preveu treballar els primers sis mesos a Arnes, Batea, Bot, la Fatarella, Horta de Sant Joan i el Pinell de Brai, i els altres sis mesos a Gandesa, Caseres, Corbera d'Ebre, la Pobla de Massaluca, Prat de Comte i Vilalba dels Arcs.

Tant el Consell Comarcal com els municipis consideren molt beneficiós aquest programa ja que permet fer tasques de manteniment necessàries i millorar l'ocupabilitat de les persones que hi participen.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada