12/2/18

Es constitueix l'associació CONLLOGA, de pares i mares de la Terra Alta

CONLLOGA es constitueix com a associació després d'estar en funcionament com a grup de suport a les famílies durant dos anys. Es tracta d'una associació de pares i mares de la Terra Alta que va néixer amb la necessitat de compartir inquietuds sobre temes de criança, lactància i educació, i fer tribu en l'àmbit familiar, per aprendre els uns dels altres a partir de les experiències individual. 


Es tracta d'un projecte obert a totes les famílies amb interès de compartir i enriquir el teixit social tant dels adults com dels infants i que treballa per posicionar-se com a punt de referència davant de les necessitats que puguin tindre les famílies terraaltines, ja sigui per resoldre dubtes, buscar professionals, demanar opinions o qualsevol altre tema relacionat. 

 

El principal lloc de trobada és la Biblioteca de Gandesa, que ha acollit la majoria de les 22 activitats organitzades aquests darrers dos anys i que han estat centrades principalment en la primera infància (de 0 a 7 anys), amb la participació de gairebé 400 persones. 

 

A partir d'aquest mes de gener ha entrat en funcionament la quota anual per a que les famílies es puguin fer sòcies, amb imports diferents en funció de si s'inscriuen un o dos adults dins la mateixa unitat familiar. Aquesta quota permetrà beneficiar-se d'activitats gratuïtes o gaudir de descomptes substancials d'aquelles activitats, que pel seu contingut, tenen un cost més elevat a l'habitual. 

 


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Ditxos de Sant Antoni de Gandesa 2014

Sexta Fira del Tocino de Caseres

25è aniversari del Consell Comarcal de la Terra Alta

Subhasta de la llenya de Sant Blai

Presentació de 'La passió' de Vilalba dels Arcs 2013

Contacta amb ROL

Contacta amb ROL