18/7/15

Gandesa elebra la primera trobada de grups juvenils i entitats culturals de la Terra Alta

Este dissabte ha tingut lloc a Gandesa la primera edició de la Trobada d'Associacions Juvenils, Entitats i Grups Culturals de la Terra Alta, JovenTActiu 2015. L'acte ha tingut l'objectiu d'aplegar en una jornada fedstiva tot el moviment associatiu de la comarca, per exposar-ne la varietat i vitalitat. L'acte l'ha sigut organitzat el Consell Comarcal a través de la seua Oficina Jove.


El president del Consell Comarcal, Carles Luz, en l'acte inaugural, ha destacat la importància de l'associacionisme juvenil i cultural a la Terra Alta, i ha anunciat que la jornada que avui s'ha celebrat a Gandesa iniciarà l'any vinent una itinerància per tots i cadascun dels pobles de la comarca. Per la seua part, Teresa Marcelono, responsable de Joventut a les Terres de l'Ebre,ha lloat la iniciativa i ha posat en valor la importància de les entitats per a vertebrar i canalitzar l'es activitats del jovent de la contrada. 


La trobada ha aplegat geganters, grallers, trabucaires, grups teatrals, majorets, entitats musicals, diables, etc.L'acte central ha sigut una desfilada de les agrupacions participants pels carrers del nucli antic de la ciutat de Gandesa, seguida d''un concert de rock acústic a càrrec del grup La Reina del Blackjack, i un correfoc de fi de festa, amb la participació dels grups de diables de Batea, el Pinell de Brai, Horta de Sant Joan i Corbera d'Ebre.


La resta d'entitats entitats participants han sigut els Trabucaires de Caseres, els Geganters i Grallers de Gandesa, les Majorettes de Vilalba i la Banda, els Grallers de Caseres, la Batucada de Corbera, la Dansada de Gandesa, els Geganters i Grallers d'Horta i la Farsa de Gandesa, 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada