7/2/15

Presentació de Carles Luz com a candidat de CiU a l'alcaldia de la ciutat de Gandesa

L'actual alcalde de Gandesa, Carles Luz, optarà a la reelecció i encapçalarà la candidatura de Convergència i Unió (CiU) a les eleccions del 24 de maig. Ahir divendres va tindre lloc l'acte de presentació del candidat al Casal dels Joves, amb l'assistència de Francesc Homs, conseller de la Presidència de la Generalitat i vicesecretari d'Estratègia de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC).

En el seu parlament, Carles Luz va expressar el seu agraïment pel suport que ha rebut durant el seu mandat per part dels seus companys regidors a l'equip de govern per tirar endavant una feina "dura" amb l'objectiu de "treballar per una Gandesa més pròspera". El candidat va fer un repàs a l'acció de govern feta fins ara i va assegurar que la tasca que s'ha executat va "més enllà", ja que hi ha projectes com la construcció d'un heliport o la construcció de la circumval·lació de la C-43 que no s'han pogut acabar de materialitzar.

Com a objectius de futur, el candidat de CiU a l'alcaldia de Gandesa es proposa consolidar el viver d'empreses que s'inaugurarà en les pròximes setmanes com un motor d'iniciatives i de de creació de llocs de treball. La dinamització econòmica serà una de les prioritats del programa de govern de CiU a Gandesa, així com l'impuls de les polítiques que garanteixin el lideratge del municipi en els sectors estratègics de la comarca de la Terra Alta.

Per la seua banda, Francesc Homs, va remarcar l'actitud positiva de Carles Luz i dels candidats de Convergència i Unió per solucionar els problemes dels seu municipi. Homs va assegurar que "hi ha persones que davant de les dificultats intenten cercar solucions, com és el cas de Carles Luz, mentre que n'hi ha d'altres que davant les adversitats només cerquen culpables".

En aquest sentit, Francesc Homs va criticar la manera de fer de certes formacions polítiques que "fan molt de soroll i qualifiquen a tothom de ser la casta, però quan veus que a l'hora de la veritat aquests mateixos que donen lliçons a tort i a dret, a l'hora de la veritat defrauden a hisenda, és preferible ser de la casta que ser un hipòcrita absolut". Homs va lloar l'actitud dels representants de CiU perquè "davant els problemes donem la cara i intenten resoldre'ls" i no "encolomem el mort a un altre, perquè això és molt còmode".

L'acte va aplegar més d'un centenar de persones i va comptar també amb les intervencions d'Imma Juan, presidenta de la Federació de CDC a les Terres de l'Ebre, i de Baptista Esteve, cap local de CDC a Gandesa.

En acabar l'acte, Francesc Homs i Carles Luz van assistir a l'acte de presentació de Joaquim Ferràs com a candidat de CiU a l'alcaldia de la població d'Horta de Sant Joan.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada