10/3/14

Signatura conveni de col·laboració entre el Consell Comarcal de la Terra Alta i els cellers cooperatius de Gandesa i el Pinell de Brai

Els presidents del Consell Comarcal de la Terra Alta, Carles Luz, i del Celler
Cooperatiu i Secció de Crèdit de Gandesa, SCCL, Salvador Mañà, i la
presidenta de la Pinellense, SCCL, Teresa Alcon, han signat avui, a la seu del Consell Comarcal de la Terra Alta, a Gandesa un  acord de col·laboració per a la promoció turística dels cellers modernistes de Gandesa i el Pinell de Brai, obra de l'arquitecte Cèsar Martinell.

Aquest conveni és la culminació dels treballs realitzats en el darrer any, consistents en la creació d'un audiovisual i l'equipament d'una sala per visualitzar-lo al celler de Gandesa; la traducció a l’idioma rus dels audiovisuals del Pinell de Brai, l'edició d'un catàleg per a la promoció conjunta dels dos cellers i un mini lloc web per a la promoció en línia, on, mitjançant l’adreça www.catedralsdelvi.cat, es podrà trobar la informació relativa als dos cellers modernistes de la Terra Alta.

Cal dir que tots els materials s'han editat en català, castellà, anglès, francès i rus. D’aquesta manera, la Terra Alta és una de les primeres destinacions turístiques que disposa d’un producte turístic amb materials promocionals en idioma rus, reforçat per un web on també es pot trobar la informació en aquest idioma i descarregar el corresponent opuscle informatiu. Aquest fet dóna resposta a la creixent demanda de turisme rus a la comarca i contribueix a ampliar l’oferta enoturística que actualment existeix.

Aquesta actuació ha estat possible amb la col·laboració de la Diputació de
Tarragona, que n’ha assumit el finançament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada