14/12/20

L'INCASÒL ven dues parcel·les del sector La Plana de Gandesa a Freshly Cosmetics

L'Institut Català del Sòl, INCASÒL, i l'empresa Freshly Cosmetics han formalitzat la compravenda de les parcel·les 34 i 35 del sector industrial La Plana de Gandesa (Terra Alta). Els terrenys tenen una superfície global de 13.563,59 m2 .

La companyia preveu construir-hi el seu tercer centre logístic i generar uns 150 llocs de treball nous en tres anys, enfocats principalment als sectors de la logística, supply chain, enginyeria i projectes.

Les noves instal·lacions de Freshly Cosmetics  tindran una superfície de 14.000 m2, i serà la base d'operacions per a comandes i estoc de productes. També acollirà unes oficines de 500 m2 per a l'equip que la companyia ja té a Gandesa.

Segons les previsions el projecte estarà acabat el desembre de 2021 i permetrà escalar les operacions logístiques de Freshly fins als 200 milions d'euros. Fidel a la seva filosofia mediambiental i innovadora, el nou centre es dissenyarà amb un enfocament respectuós amb el medi ambient, amb producció fotovoltaica pròpia i materials sostenibles per a la seva construcció.

El sector industrial de La Plana està situat a 500 metres a l'est del nucli urbà de Gandesa, en una estratègica cruïlla de carreteres. La N-240 connecta el municipi amb la comunitat d'Aragó i la C-12, eix de l'Ebre, uneix la capital de la Terra Alta amb Lleida i València. Amb aquesta venda, l'INCASÒL exhaureix totes les parcel·les disponibles al sector La Plana de Gandesa.

Cap comentari:

Publica un comentari

Ditxos de Sant Antoni de Gandesa 2014

Sexta Fira del Tocino de Caseres

25è aniversari del Consell Comarcal de la Terra Alta

Subhasta de la llenya de Sant Blai

Presentació de 'La passió' de Vilalba dels Arcs 2013

Contacta amb ROL

Contacta amb ROL