21/1/20

Acord Territorial de la Terra Alta per al desenvolupament social, econòmic i d’ocupació digna

El Consell Comarcal de la Terra Alta us convoca a la roda de premsa que tindrà lloc el proper dimecres 22 de gener a la sala d'actes de l'Institut Terra Alta de Gandesa per donar a conèixer l'acord territorial i els compromisos que se'n deriven per afavorir el desenvolupament social, econòmic i d'ocupació digna de la comarca que han signat representants del Consell Comarcal i dels dotze municipis de la Terra Alta de manera conjunta amb representants del sector públic, de la comunitat educativa i de les entitats socials i econòmiques.

L'acord busca donar solucions als principals dèficits que presenta la comarca: el despoblament, un teixit productiu feble, la precarietat laboral, la discriminació de gènere, les persones migrades dins del context social i econòmic de la comarca, el paisatge i la manca d'una estratègia i concertació territorial a l'hora d'implementar-la.

En els darrers anys, a la Terra Alta s'hi ha iniciat un procés encaminat a l'organització de les polítiques públiques en l'àmbit del desenvolupament local i l'ocupació, basat en un nou model de cooperació entre tots els actors abans citats. Concertar, planificar i treballar conjuntament és la solució als problemes reals de les persones per enfortir el teixit social i econòmic, i millorar la consciència ciutadana, la identitat col·lectiva, i l'eficàcia i l'eficiència dels recursos públics.

La roda de premsa per informar d'aquest acord territorial de la comarca comptarà amb diferents representants de tots els sectors implicats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Ditxos de Sant Antoni de Gandesa 2014

Sexta Fira del Tocino de Caseres

25è aniversari del Consell Comarcal de la Terra Alta

Subhasta de la llenya de Sant Blai

Presentació de 'La passió' de Vilalba dels Arcs 2013

Contacta amb ROL

Contacta amb ROL