8/2/18

Taller "Col·laborem per ser més competitius" a la Terra Alta

Amb l'objectiu de millorar la competitivitat de les empreses de la Terra Alta, el Consell Comarcal ha organitzat, juntament amb el CIS (Consorci Intercomarcal d'Iniciatives socioeconòmiques, Ribera d'Ebre i Terra Alta),  el proper dia 20 de febrer, un taller per explicar els elements que s'han de tenir en compte a l'hora de cooperar per ser eficients. Es donaran a conèixer empreses d'altres territoris i  es compartiran experiències i coneixements per aconseguir col·laboracions i així continuar creixent.

La sessió i l'assessoraments els realitzarà Teresa Guix, diplomada en Ciències Empresarials, postgrau en Sistemes Integrats de Gestió.

L'endemà, dia 21 de febrer, les empreses que hagin participat i que ho sol·licitin podran rebre assessorament individualitzat per treballar de forma personalitzada els projectes de cada empresa, combinant assessorament on-line i presencial.

El desenvolupament de les sessions es realitzarà al Centre Empresarial de la Terra Alta, ubicat al Polígon Industrial "La Plana", de Gandesa.

Les inscripcions les podeu fer mitjançant aquest enllaç: http://bit.ly/2BJEGdk

També es poden fer inscripcions trucant al telèfon del CIS, 977402792 (Sra. Jeni) o al del Consell Comarcal de la Terra Alta 977420018 (Sra. Beatriu).Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Ditxos de Sant Antoni de Gandesa 2014

Sexta Fira del Tocino de Caseres

25è aniversari del Consell Comarcal de la Terra Alta

Subhasta de la llenya de Sant Blai

Presentació de 'La passió' de Vilalba dels Arcs 2013

Contacta amb ROL

Contacta amb ROL