12/12/17

Programen un taller sobre estratègies per a garantir els drets de les persones LGTBI a la Terra Alta

Des de l'Àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal de la Terra Alta, amb el suport del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, s'organitza un Taller sobre  Estratègies d'intervenció per a garantir els drets de les persones LGBTI  i contra la discriminació: Llei 11/2014, del 10 d'octubre adreçada  al personal dels ens locals, el proper dia 22 de desembre, de les 10.00 h fins a les 14.00 h, al Telecentre del Consell Comarcal de la Terra Alta - c/ Povet de la Plana, s/n, de Gandesa.

 

La llei 11/14, del 10 d'octubre, per garantir els drets de lesbianes, bisexuals, trensgèneres i intersexuals i per erradicar l'homofòbia, la bifòbia i la transfòbia especifica a l'art. 3.2 que la Generalitat i els Ens Locals han de garantir el compliment de la Llei i promoure els condicions per fer-la plenament efectiva en els àmbits competencials respectius. Una acció a desenvolupar per l'Ens Local és la d'oferir formació i sensibilització als treballadors/es de l'Administració Local.

 

Les persones interessades en assistir a la sessió han de formular la inscripció enviant un mail a l'adreça electrònica serveissocials@terra-alta.cat . El termini per fer les inscripcions finalitza el dia 18 de desembre.

 

Es lliurarà un certificat d'assistència a les persones que assisteixin un 80% de  la sessió.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Ditxos de Sant Antoni de Gandesa 2014

Sexta Fira del Tocino de Caseres

25è aniversari del Consell Comarcal de la Terra Alta

Subhasta de la llenya de Sant Blai

Presentació de 'La passió' de Vilalba dels Arcs 2013

Contacta amb ROL

Contacta amb ROL