12/12/17

La Garantia Juvenil ha donat ocupació a 11 joves dintre de les administracions locals i el Consell Comarcal de la Terra Alta, en el marc del programa “Joves en pràctiques”

La iniciativa impulsada pel Servei d'Ocupació de Catalunya, a través del programa de Garantia Juvenil, pretén donar cabuda a aquells joves que hagin finalitzat els seus estudis i que encara no exerceixen la seva professió, mitjançant l'adquisició de competències i habilitats professionals durant aquest període de pràctiques remunerades.

En aquest context, el Consell Comarcal de la Terra Alta ha ofert dos llocs de feina i un altre cadascun dels ajuntaments que han participat (Arnes, Batea, Bot, Caseres, Corbera d'Ebre, Gandesa, el Pinell de Brai, la Pobla de Massaluca i Vilalba dels Arcs), amb la qual cosa s'ha arribat a la xifra d'11 llocs de treball en total. La tipologia de llocs de treball que més s'ha ofert és la d'auxiliar administratiu tot i que també s'han ofert places de tècnic de turisme, bibliotecari, d'arxiver i, fins i tot, una plaça de biòleg.  

Aquestes places s'han cobert, en la seva gran majoria, per joves de la comarca que es trobaven a l'atur i que buscaven una primera experiència professional. Els contractes es van iniciar el 30 de novembre i s'allargaran fins el 29 de maig del pròxim 2018.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Ditxos de Sant Antoni de Gandesa 2014

Sexta Fira del Tocino de Caseres

25è aniversari del Consell Comarcal de la Terra Alta

Subhasta de la llenya de Sant Blai

Presentació de 'La passió' de Vilalba dels Arcs 2013

Contacta amb ROL

Contacta amb ROL