29/11/17

Jornada "Apropa't al teu client amb Design Thinking i Lego Serious Play" a Gandesa

Una quinzena de persones han participat avui a la jornada de formació "Apropa't al teu client amb Design Thinking i Lego Serious Play", que ha tingut lloc al Centre Empresarial Terra Alta de Gandesa. La jornada s'ha dirigit especialment a empresaris i a persones emprenedores dels diferents sectors econòmics de la Ribera d'Ebre i la Terra Alta interessats a aplicar metodologies de disseny de productes o serveis.

La sessió ha tractat sobre eines i etapes per al disseny de productes i serveis centrats en el client, desenvolupament de tècniques per a dissenyar productes i serveis orientats cap al client, identificar oportunitats i escollir futurs models de negoci, i resoldució de reptes i problemes de forma col·laborativa.

La jornada ha sigut organitzada per Acció Catalunya Emprèn, el Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat, el Fons Social Europeu de la Unió Europea, el Centre d'Iniciatives Socioeconòmiques de la Ribera d'Ebre i la Terra Alta, i el Consell Regulador de la Denominació d'Origen Protegida Oli de la Terra Alta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Ditxos de Sant Antoni de Gandesa 2014

Sexta Fira del Tocino de Caseres

25è aniversari del Consell Comarcal de la Terra Alta

Subhasta de la llenya de Sant Blai

Presentació de 'La passió' de Vilalba dels Arcs 2013

Contacta amb ROL

Contacta amb ROL