11/7/17

Concerts del Sirga Festival a Horta de Sant Joan i a Riba-roja d'Ebre

Sirga Festival organitza els següents concerts:


Horta de Sant Joan, 15 de juliol.

-A les 22.30 hores al Passeig Pallarès (al darrere de l'església). Concert d'obres electròniques amb projeccions  visuals. Amb els músics i compositors: Mateu Malondra, Joan Bagés i Elsa Justel. I una selecció de vídeos del Festival Muslab de Pedro Castillo Lara i una altra de vídeos  de La Obra-París de Adolfo Kaplan.

Riba-roja d'Ebre. 21 de juliol

-A les 22.30 hores a l'Agrobotiga. Nova creació del Sirga Festival. "Teaser" de l'òpera electroacústica "Ib"que està creant el compositor Joan Bagés. Hi acturaran Bagés, Andreu Carranza, Roman Aixendri, Jaume Martínez i Cecília Aymi.ENTRADES

L'entrada al concert és lliure, si bé a la sortida es podrà col·laborar amb el projecte del Sirga Festival amb un donatiu voluntari si el concert ha agradat l'espectador. És la modalitat de la taquilla invertida, és a dir, l'espectador paga al final del concert en funció del que li ha agradat l'espectacle. L'objectiu és afavorir la participació de tothom sigui quin sigui el seu poder adquisitiu i la seua situació econòmica.

El Sirga Festival és un festival internacional de música centrat en l'experimentació sonora i la nova creació musical que es desenvolupa a les Terres de l'Ebre i que propicia el diàleg entre el patrimoni històrico-cultural, el paisatge i la creació artística. Està organitzat per un col·lectiu de músics i persones de la Ribera d'Ebre que formen part de l'Associació d'Amics del Jazz de la Ribera d'Ebre i de l'Associació Cultural La Cana, encapçalats pel músic, artista sonor de Flix i director del festival, Joan Bagés, i amb la col·laboració dels 8 ajuntaments implicats (Flix, Riba-roja d'Ebre, Móra d'Ebre, Ginestar, Miravet, Horta de Sant Joan, Amposta i Tortosa).Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Ditxos de Sant Antoni de Gandesa 2014

Sexta Fira del Tocino de Caseres

25è aniversari del Consell Comarcal de la Terra Alta

Subhasta de la llenya de Sant Blai

Presentació de 'La passió' de Vilalba dels Arcs 2013

Contacta amb ROL

Contacta amb ROL