13/3/17

Desenvolupament del Projecte de “Promoció i Divulgació d’activitats econòmiques vinculades al territori”

El passat dissabte, 4 de març, va tenir lloc la primera sessió del Projecte, amb la presentació dels vins del Celler Frisach de Corbera d'Ebre. Les quaranta places previstes es van exhaurir ràpidament, entre veïns del poble i de la comarca. En les properes convocatòries ampliarem la capacitat. 

El President, en Jaume Pallissé, va presentar als presents el Projecte i al convidat Francesc Ferré, titular del Celler Frisach. En Francesc ens va delectar, no solament amb els seus cinc vins presentats si no amb les explicacions dels trets diferencials, sistemes d'elaboració i qualitats de cadascun d'ells. Cada vi es va acompanyar amb unes delicioses i adients tapes preparades i servides pel Bar-Restaurant "La Societat", en un maridatge molt ben aconseguit. 

Després, els presents van tenir l'oportunitat de contactar personalment amb en Francesc, a qui varen fer comandes directament. Ens complau destacar que tant els assistents com el convidat van declarar-se molt satisfets amb l'experiència. Les dues properes cites, 1 d'abril i 6 de maig, son també de presentació de cellers (Celler Xavier Clúa de Vilalba dels Arcs i Celler Cedó-Anguera de La Serra d'Almos); pel mes de juny tenim prevista la presentació d'una empresa de serveis turístics amb seu a la Ribera. 

La Societat Obrera de Tivissa continuarà amb aquest Projecte que, com vàrem fixar en la presentació, te com a finalitat principal el recolzament i difusió d'activitats desenvolupades al territori. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Ditxos de Sant Antoni de Gandesa 2014

Sexta Fira del Tocino de Caseres

25è aniversari del Consell Comarcal de la Terra Alta

Subhasta de la llenya de Sant Blai

Presentació de 'La passió' de Vilalba dels Arcs 2013

Contacta amb ROL

Contacta amb ROL