3/9/15

Gandesa enceta la Festa Major 2015 amb el pregó de l'economista Ramon Ferrer Pedrola, pregoner de la Festa Major de Gandesa

La ciutat de Gandesa ha iniciat avui la Festa Major 2015 amb l'acte de proclamació de les pubilles, pubilletes i hereu, i la lectura del pregó inaugural de les celebracions, que enguany ha anat a càrrec de l'economista Ramon Ferrer Pedrola, nascut a la capital de la Terra Alta l'any 1954, però resident a Barcelona.

L'acte ha sigut presentat pel comunicador Jaume Borja i ha tingut lloc en una plaça del Comerç plena de gom a gom i amb la presència de les autoritats locals i territorials. Després de la proclamació de les pubilles, ha fet ús de la paraula l'alcalde, Carles Luz, qui ha fet un repàs a l'obra de govern municipal i ha apuntat els reptes de futur del nou mandat que ara comença. Entre aquests reptes hi figuren la millora dels carrers de Gandesa, la circumval·lació de la C-43, l'accés al polígon industrial i "continuar lluitant per la circumval·lació de l'N-420". 

Seguidament ha intervingut el pregoner, qui ha fet una disertació al voltant dels seus records de jovenesa a la ciutat, destacant la seua vinculació permanent amb Gandesa i la seua gent. 

Ramon Ferrer Pedrola va fer els primers estudis a les Escoles de Gandesa i a l'Institut Francesc Ribalta de Castelló. Cursà estudis de Matemàtiques i d'Empresarials i Economia És diplomat en Ciències Empresarials i llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials a la Universitat de Barcelona. Des de l'any 1989 és auditor de comptes des de l'any 1989. 

L'any 1981 començà la seua tasca docent com a professor a l'Escola d'Empresarials de la Universitat de Barcelona, on va obtindre la plaça de professor titular l'any 1987. Ha impartit classes a l'Escola d'Empresarials, a la Facultat de Dret i a la Facultat d'Economia i Empresa de la Universitat de Barcelona. Activitat de la que es va jubilar el mes de gener de 2015. 

Com a professional acadèmic ha publicat diferents llibres i articles sobre comptabilitat i dret tributari i impostos. Ha impartit conferències i cursets vinculats a la temàtica professional. Ha compartit docència universitària amb l'activitat professional, com a assessor fiscal i comptable, i ha sigut fundador d'un despatx a Barcelona. 

Participa en el Col·legi d'Economistes de Catalunya, en el Col·legi de Auditors Censors Jurats de Comptes de Catalunya, a l'Asociació Espanyola de Assessors Fiscals, a l'Associació Catalana de Comptabilitat i Direcció, i a la Asociació Espanyola de Comptabilitat i Administració. 

També cal destacar que va elaborar vins a Gandesa fins a l'any 1991.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Ditxos de Sant Antoni de Gandesa 2014

Sexta Fira del Tocino de Caseres

25è aniversari del Consell Comarcal de la Terra Alta

Subhasta de la llenya de Sant Blai

Presentació de 'La passió' de Vilalba dels Arcs 2013

Contacta amb ROL

Contacta amb ROL