7/8/15

Presentació del tricicle Triiki Bike avui a l'estació del Pinell de Brai de la Via Verda:

Avui ha tingut lloc la presentació del tricicle Triiki Bike avui a l'estació del Pinell de Brai de la Via Verda a càrrec de l'empresa Grisverd de Gandesa.:

La innovació és una part fonamental que tota empresa hauria d´incorporar per millorar la societat. Es tracta d´aportar noves propostes de productes millorant el seu cicle de vida perquè repercuteixi positivament en el medi ambient. A Grisverd així ho creiem, per això seguim creant i recreant-nos en noves idees que millorin el món que ens envolta. Així neix Triiki, un tricicle per a gaudir en família per vies verdes, espais rurals i turístics que, a part de fomentar l'esport, és integrador de persones i sostenible.

Triiki és un producte atractiu, local, de proximitat, més eficient i de menys consum, que convida l'usuari a disfrutar del paisatge en família. Consta de tres rodes (2 davanteres i una posterior) amb capacitat per a 2 persones adultes i que possibilita l'acoblament de 2 seients addicionals per a infants. Està destinat principalment a l'esbarjo familiar perquè permet la integració d´altres perfils d'usuaris com invidents i gent gran. El vehicle està pensat per ser conduït per la persona asseguda davant (volant i frens), l'acompanyant, en canvi, contribuirà a la tracció de Triiki pedalant i canviant de marxa, segons el seu propi ritme de pedalat, sense un excessiu sobreesforç i sense la responsabilitat de la conducció.

El disseny i els materials emprats per a la fabricació del Triiki estan certificats seguint els requeriments de la Directiva de Seguretat General dels Productes 2001/95/CE, amb un plus en durabilitat, sostenibilitat i lleugeresa.

El Triiki segueix la visió sostenible de l'empresa per ús i material del producte, que neix de l'expertesa en dos sectors diferenciats: les carrosseries (Alazor) i els productes de mobiliari urbà sostenible (Grisverd) i ecodissenyat per l´equip multidisciplinari de Disseny i Enginyeria Nutcreatives.

El projecte sorgeix gràcies a l'aposta de la comarca de la Terra Alta pel Turisme de Natura integrador i respectuós amb l´entorn. Triiki es el resultat d´un somni d´una petita empresa fet realitat gràcies a la col·laboració, il·lusió i ganes de treballar de tots els agents implicats.

Triiki no només respon a la recerca de noves oportunitats de negoci, sinó que persegueix l'il·lusionant repte de contribuir a la dinamització econòmica del territori a través d'un mitjà de transport ecodissenyat i, posteriorment, extrapolar-lo a d'altres zones de característiques semblants amb accions de turisme sostenible i responsable social i mediambiental.

El Triiki només està prototipat, però ja és seleccionat als I Premis d'Ecodisseny de l'Agència de Residus de Catalunya (ARC).

S'ha presentat la campanya de crowdfunding a nivell internacional per a obtenir finançament per a la fabricació de les primeres unitats: http://igg.me/at/triiki/x/11535232

Mes Info a: www.triiki.comCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Ditxos de Sant Antoni de Gandesa 2014

Sexta Fira del Tocino de Caseres

25è aniversari del Consell Comarcal de la Terra Alta

Subhasta de la llenya de Sant Blai

Presentació de 'La passió' de Vilalba dels Arcs 2013

Contacta amb ROL

Contacta amb ROL