2/11/14

Naix "Mon Iaio Sisco 2012", un 100% samsó del Celler Josep Vicens


El Celler Josep Vicens ha escollit la 27a Festa del Vi de Gandesa per a presentar un nou projecte en forma de vi. Es tracta de "Mon Iaio Sisco 2012", un producte elaborat amb 100% samsó elaborat en homenatge a l'avi Francisco Vicens, un dels pioners de l'elaboració dels vins a la família.
Josep Vicens, actual responsable del celler, explica que "fa temps que volíem fer-li un petit homenatge al iaio, per tota la seua dedicació al món del vi, i hem pensat que no hi havia millor manera que posar-li el seu nom a un nou vi".

Aquest samsó pertany a unes finques de la família Vicens molt velles -"unes de les més antigues de la Terra Alta, deia el iaio Sisco", explica Josep-. I afegeix: "Fem una verema molt cuidada, amb selecció del raïm quan ha estat en el seu òptim punt de maduració".

La fermentació es fa a temperatura controlada fins aconseguir els paràmetres i condicions òptimes pel seu envelliment i roman en bóta de roure durant 15 mesos per tal d'aconseguir el punt òptim d'equilibri entre la varietat i el seu envelliment.

"El Iaio Sisco 2013" ha sortit amb una producció molt limitada i exclusiva de només 591 ampolles i es pot aconseguir per un preu de 24€.

 Cap comentari:

Publica un comentari

Ditxos de Sant Antoni de Gandesa 2014

Sexta Fira del Tocino de Caseres

25è aniversari del Consell Comarcal de la Terra Alta

Subhasta de la llenya de Sant Blai

Presentació de 'La passió' de Vilalba dels Arcs 2013

Contacta amb ROL

Contacta amb ROL